Havtorn/lyng te 1 Kg.

DKK 156,25
Inkl. moms
Havtorn/lyng te 1 Kg
sort te m/havtorn, lyng & hyben/blomst naturlig aromatiseret.
...

Dette produkt har et minimum antal på 3

Om produktet

Sort te er en af de mest almindelige teer, der findes. Men selvom sort te er meget normal, så kommer den i mange forskellige varianter. Den sorte tes smag og udseende afhænger helt og holdent af, hvilket land, den er dyrket i. Det er især i Østafrika og det sydlige Asien, der er store forskellige ved dyrkningen og bearbejdningen af sort te, hvilket giver forskellige smage.

Havtorn stammer oprindeligt fra Rusland og kaldes også for sibirisk ananas på grund af den eksotiske smag. Smagen er særpræget og syrlig, men ikke besk. Af andre navne som bruges om havtorn kan nævnes følgende: Sandtorn, strandpil, sand tidsel, ørkenbusk, klintepil og klinte tidsel. Den er en op til 6 meter høj (busk), der vokser i kystnære områder. Busken bærer om efteråret og ud på vinteren gule eller orangerøde frugter.

Klokkelyng (Erica tetralix), er en 10-25 cm høj, stedsegrøn dværgbusk. Den har forholdsvis store, klokkeformede blomster. Rodnettet er meget fint og filtagtigt. De tynde rødder tåler ikke kunstgødning. Honning fra klokkelyng er mørk og meget aromatisk

Hyben er de orange, højrøde, brune eller sorte frugter fra en af ca. 10 arter af vilde roser, hvoraf langt den almindeligste nu er den indførte Rynket Rose (Rosa rugosa). Frugterne fra alle roser består af blødt frugtkød, der omgiver hårde, hvide frø. Det er først og fremmest hyben fra Rynket Rose eller "hybenrose", er anvendes til syltning og fremstilling af gele, saft, suppe og te.

Havtorn/lyng te indeholder: Sort te, grøn te, Havtorn, Hybenskal, Lyng, naturlig aromaer.

Dosering: 2,5 gr pr 140 ml. (Krus)

Dosering: 12,5 gr pr 1000 ml. (Kande)

Tilberedes med 95°c varmt vand

Trække tid: 5 min.

 

 

Kontakt Peter og få rådgivning

Ring til (+45) 40 46 07 12 Eller skriv til Peter her