Handel- & leveringsbetingelser.

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Firmaer, herunder institutioner og foreninger.

Handelsbetingelser for privatekunder.

Minimum ordre eksklusive moms er DKK 400,00

Salg fra www.jyskkaffe.dk sker af Jysk Kaffe ApS, CVR-nr. 29 62 63 67,

Solbakken 11. 7500 Holstebro, der driver og ejer website og webshop.

E-mail: mail@Jyskkaffe.dk

Telefon: 00 45 40 46 07 12

Mandag – fredag kl. 8.00-16.00

Salgs- og leveringsbetingelserne gælder køb af varer på www.Jyskkaffe.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Indgåelse af køb

Ved afgivelse af en bestilling og gennemførelse af betaling indgås en aftale om køb mellem Jysk Kaffe og dig som kunde. Aftalen opbevares af Jysk Kaffe, og du får automatisk tilsendt en ordrekopi på   e-mail som din kopi af aftalen.

Når du har bestilt en vare på www.jyskkaffe.dk, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Kvitteringen, som du modtager på e-mail, er en automatisk bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling. Du modtager herefter en e-mail fra os med en ordrebekræftelse, der bekræfter afsendelsen af varer. Ordrebekræftelsen modtager du, når webshoppen er klar til at afsende din ordre.

Betaling

På www.jyskkaffe.dk kan betaling foretages med brug af følgende betalingskort:

 • VISA

 • Mastercard

Betaling sker via vores partner QuickPay og NETS/TELLER. Vi garanterer, at al kommunikation med banken foregår på en sikker måde. Ved at bruge SSL-kryptering (Secure Socket Layer), garanterer vi, at ingen uautoriserede personer kan se dine kortoplysninger. Ingen oplysninger om dit kort vil blive gemt. Når du betaler med kreditkort, skal du indtaste dit kortnummer og kortets udløbsdato (år og måned), og CVV / CVC-kode.

Priser

Alle priser på www.Jyskkaffe.dk er inkl. eventuelle skatter/afgifter og moms. Omkostninger vedrørende levering, fragt eller porto kan variere og lægges til for hver bestilling. Købsbeløbet bliver først trukket, når varerne sendes. Der betales i danske kroner (DKK).

Levering

Vi bestræber os på en leveringstid på 5 hverdage på lagerførte varer. Du modtager automatisk en e-mail, når din ordre afsendes fra lageret. Varer leveres på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

 Fragt og levering

 • FRAGT: Alle ordrer op til 20 kg tillægges et fragt gebyr på 62,50 kr, inkl. moms.

 • Volume gebyr kan forekomme, op til 31,25 kr incl. moms pr enhed, bliver indregnet i fragtpris.
 • Ved levering til privat adresse pålægges yderligere 62,50 kr inkl. moms.

Jyskkaffe.dk tilbyder levering med Danske Fragtmænd. Leveringsmetode sælges i forbindelse med betaling.

Når du har modtaget din levering, opfordres du til at undersøge varerne.

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse.

Har du spørgsmål til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail@jyskkaffe.dk

Fortrydelsesret

Når du handler på nettet hos www.Jyskkaffe.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnerer varen til os.

Uanset ovennævnte gælder fortrydelsesretten ikke fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, herunder kaffe, te og relaterede produkter.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, Grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af at bestillingen består af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre men leveres enkeltvis, eller består af en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig skriftlig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Erklæringen skal afsendes inden fortrydelsesfristens udløb, hvorefter vi kvitterer for modtagelse.

Returnering

Varerne skal sendes retur hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse – og senest 14 dage efter, du har fortrudt. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Du hæfter ligeledes for en evt. forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du bærer risikoen for varen fra varens levering. Værdiforringelsen er forskellen mellem købsprisen og varens generelle handelsmæssige salgspris med den pågældende forringelse.

Ønsker du at sende varen retur til os, send varen til:

Jysk Kaffe

Solbakken 11

7500 Holstebro

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket.

Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den.

Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 • Ved eventuel fortrydelse af købet skal varen sendes retur, men du skal selv betale dennes returporto.

 • Er den bestilte vare behæftet med fejl, dækker vi returporto

Dokumentation for dit køb

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Tilbagebetalingen foregår senest 14 dage efter, vi har modtaget varen.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

 • du reelt har taget varen i brug

 • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

 • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Alle priser er excl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes.

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

 • Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en husstand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).

 • Jysk Kaffe ApS. forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

 • Betaling : (Kun erhverv) Efter aftale.

 • Betalingsmåde ´EFTER AFTALE´ kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Jysk Kaffe ApS.

 FRAGT

 • Alle ordrer op til 20 kg tillægges et fragtgebyr på 50,00 kr, +25% moms.

 • 1/4 palle levering tillægges et fragtgebyr på 300,00 kr, +25% moms.

Fortrolighed og registrering.

Det er først i forbindelse med et eventuelt køb, at vi gemmer information om de købte varer, navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, e-mailadresse, leveringsadresse og betalingsmetode.

Dine oplysninger på www.Jyskkaffe.dk behandles fortroligt. Beløbet på bestilte varer hæves først, når varen sendes fra Jysk Kaffe ApS.

Gemte data beskyttes mod hackerangreb og andre tilfælde af misbrug.

Jysk Kaffe ApS. registrerer ikke kortnummer eller andre betalingsoplysninger.

Persondata

I forbindelse med handel på www.Jyskkaffe.dk skal du som minimum oplyse følgende:

 • Navn

 • Adresse

 • Mobilnummer

 • E-mailadresse

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os på mail@Jyskkaffe.dk

 Cookies

Ved at benytte www.Jyskkaffe.dk accepterer du, at vi bruger cookies, og at vi dermed registrerer dele af din adfærd på vores website. Det gør vi for at optimere oplevelsen og gøre den mest mulig relevant.

Opbevaring af data

Vi fraskriver os ansvar for tab af data og lignende materiale, medmindre andet følger af ufravigelige regler.

Vi henstiller derfor til, at der altid foretages kopiering, scanning eller lignende af kvitteringer, ordrekopier m.v. Dette gælder ydermere under indlevering af produkter til reparation eller lignende.

Det forventes, at køber har kopi af alt eksisterende materiale på indleverede produkter.

Tvister

Køb af varer på Jyskkaffe.dk er undergivet dansk ret. Tvister opstået i forbindelse med vores aftale afgøres af de danske domstole, hvilket dog ikke er til hinder for indbringelse af tvisten for Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne derfor er opfyldt, se www.forbrug.dk.

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

 Andre forhold

Vi gør vores bedste for at opdatere website og webshop og sikre, at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Stavefejl, fejl i priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne kan dog opstå, og nogle gange opdager vi, at prisen for en vare er angivet forkert. Opdager vi en fejl i prisen for en vare, som du har bestilt på hjemmesiden, vil vi give dig besked hurtigt muligt. Under disse omstændigheder vil vi underrette dig om den korrekte pris for varen og give dig mulighed for at købe varen til den korrekte pris.

Relevante fødevaregodkendelser kan rekvirers på : mail@jyskkaffe.dk Oplys om varens navn og varenummer.