Solbær te 1 kg.

Ring for pris
Inkl. moms
Solbær te 1 Kg
Sort te m/solbær & solbærblade aromatiseret.
...


Om produktet

Sort te er en af ​​de mest almindelige teer, der findes. Men sikkert sort te er meget normal, så kommer den i mange forskellige varianter. Den sorte tes smag og udførelsen helt og holdent af, hvilket land, den er dyrket i. Det er især i Østafrika og det sydlige Asien, der er store forskellige ved dyrkningen og bearbejdningen af ​​sort te, hvilket giver forskellige smage. Alt afhængig af hvilken frugt/frugter der bliver brugt sammensættes den sorte te efter disse.

Solbær ( Ribes nigrum ) er en lille, løvfældende busk med opret vækst. Den kan dog blive op til en 2 meter høj busk, der er almindeligt dyrket i haven for sine bær, som også kaldes solbær. Busken findes også vildt i skove og næringsrige fugtige områder. Solbær har etymologisk ikke noget med sol at gøre; førsteleddet kommer muligvis fra et ord, der betyder 'smudsig' eller 'sort'.

Bærret indeholder pektin og er derfor velegnede til syltning, men er også gode til saft og kager, i desserter, som te og ikke mindst som solbærvin. Bærret indeholder A-, B-, C- og E-vitamin, kalcium og jern. Endvidere indeholder frugten en fedtsyre, der ser ud til at forebygge imod hjerte/karsygdomme. I gammel lægekunst benyttede man afkog af bladene imod gigt &astma.

 

Kontakt Peter og få rådgivning

Ring til (+45) 40 46 07 12 Eller skriv til Peter her