×
(+45) 40 46 07 12
mail@jyskkaffe.dk
For erhvervskunder
Log på
Registrer
Om os
Kontakt
Logo
Søg i vores udvalg her
Søg i vores udvalg her
DKK 0.00
(0)
Menu
Kaffe
Formalet Kaffe
Hele Bønner
Friskbryg Kaffe
Instant Kaffe
Smags Kaffe
Kaffe tilbehør
Kaffemaskiner
Te
Løsvægt te
Bradley´s Brev te
Chokolade
Drikkevarer
Til kirker
Papirvarer
Aftørringspapir
Toiletpapir
Kaffefiltre
Hygiejneartikler
Engangsservice
Engangsservice
Plastiksækker & Poser
Kaffe viden
Kaffe information.
Kaffe produktion.
Kaffe smag & bryggemetoder.
Luk menu
tilbage
Forside
Kaffe viden
Kaffe smag & bryggemetoder.
Stempelkande kaffe.
Stempelkande kaffe.
Pris:
DKK 0,00
Inkl. moms
Stempelkaffe er kaffe, der laves i en stempelkande.
Også en ”fransk presse” Den blev opfundet i 1852 af to franskmænd Mayer & Delforge.
Jeg vil anbefale en 100% arabica kaffe som er mellem ristet.
Moderat malet ikke grov eller for fin.
Man hælder moderat malet kaffe 12 g + pr kop og varmt vand 90-92 grader 130 ml pr kop sammen i en kande.
Start med 1/3 del af vandet lad det trække ca. 30 sekunder.
Derefter det resterende vand i kanden lad det trække 3-5 minutter
Pres derefter stemplet langsomt ned.
Der dannes skum på overfladen, det er relativt bitter det bør fjernes for at opnå en mere mild kaffe.
Resultatet er en fyldig og aromatisk kaffe, fordi alle olier og smagsstoffer fra bønnerne bliver i kaffen.
Det er en enkel og klassisk bryggemetode, som ikke kræver maskiner – kun en stempelkande, kaffe og varmt vand.
Tilføj til kurv
Antal:
Tilføj til kurv
E-mail til en ven
Cookies hjælper os med at holde styr på varekurv og andre services. Ved at benytte vores hjemmeside, tillader du brug af cookies.
OK
Læs mere