×
(+45) 40 46 07 12
mail@jyskkaffe.dk
For erhvervskunder
Log på
Registrer
Om os
Kontakt
Logo
Søg i vores udvalg her
Søg i vores udvalg her
DKK 0.00
(0)
Menu
Kaffe
Formalet Kaffe
Hele Bønner
Friskbryg Kaffe
Instant Kaffe
Smags Kaffe
Kaffe tilbehør
Kaffemaskiner
Te
Løsvægt te
Bradley´s Brev te
Chokolade
Drikkevarer
Til kirker
Papirvarer
Aftørringspapir
Toiletpapir
Kaffefiltre
Hygiejneartikler
Engangsservice
Engangsservice
Plastiksækker & Poser
Kaffe Kunst
Kaffesorter
Kaffe produktion
Kaffe smag & bryggemetoder
Luk menu
tilbage
Forside
Kaffe Kunst
Kaffe smag & bryggemetoder
Espresso kande kaffe.
Espresso kande kaffe.
Pris:
DKK 0,00
Inkl. moms
En espressokande (ofte kaldet en mokkakande)
En lille kaffekande, du sætter direkte på komfuret for at brygge kaffe.
Faktisk var det manden bag Bialetti, Alfonso Bialetti, der i 1933 kom først med den velkendte ottekantede kande, og stadig den dag i dag står den i broderparten af alle italienske hjem.
Den virker sådan her:
1. Du hælder vand i bunden af kanden. Op til overtryksventilen.
2. Du lægger malet kaffe i den lille si i midten. Jeg vil anbefale en lys espresso kaffe som er mellem ristet. Moderat malet ikke grov eller for fin.
3. Når kanden bliver varm på komfuret, bliver vandet til damp og det varme vand ca. 9 bar, bliver presses op gennem kaffen.
4. Den færdige kaffe samles i den øverste del af kanden – klar til at blive hældt op.
Resultatet er en stærk og aromatisk kaffe, lidt som espresso, men lavet på en enkel og traditionel måde.
Tilføj til kurv
Antal:
Tilføj til kurv
E-mail til en ven
Cookies hjælper os med at holde styr på varekurv og andre services. Ved at benytte vores hjemmeside, tillader du brug af cookies.
OK
Læs mere