Espresso kande kaffe.

DKK 0,00
Inkl. moms
En espressokande (ofte kaldet en mokkakande)
En lille kaffekande, du sætter direkte på komfuret for at brygge kaffe.
Faktisk var det manden bag Bialetti, Alfonso Bialetti, der i 1933 kom først med den velkendte ottekantede kande, og stadig den dag i dag står den i broderparten af alle italienske hjem.
Den virker sådan her:
1. Du hælder vand i bunden af kanden. Op til overtryksventilen.
2. Du lægger malet kaffe i den lille si i midten. Jeg vil anbefale en lys espresso kaffe som er mellem ristet. Moderat malet ikke grov eller for fin.
3. Når kanden bliver varm på komfuret, bliver vandet til damp og det varme vand ca. 9 bar, bliver presses op gennem kaffen.
4. Den færdige kaffe samles i den øverste del af kanden – klar til at blive hældt op.
Resultatet er en stærk og aromatisk kaffe, lidt som espresso, men lavet på en enkel og traditionel måde.