×
(+45) 40 46 07 12
mail@jyskkaffe.dk
For erhvervskunder
Log på
Registrer
Om os
Kontakt
Logo
Søg i vores udvalg her
Søg i vores udvalg her
DKK 0.00
(0)
Menu
Kaffe
Formalet Kaffe
Hele Bønner
Friskbryg Kaffe
Instant Kaffe
Smags Kaffe
Kaffe tilbehør
Kaffemaskiner
Te
Løsvægt te
Bradley´s Brev te
Chokolade
Drikkevarer
Til kirker
Papirvarer
Aftørringspapir
Toiletpapir
Kaffefiltre
Hygiejneartikler
Engangsservice
Engangsservice
Plastiksækker & Poser
Kaffe viden
Kaffe information.
Kaffe produktion.
Kaffe smag & bryggemetoder.
Luk menu
tilbage
Forside
Kaffe viden
Kaffe produktion.
Tørret kaffe.
Tørret kaffe.
Pris:
DKK 0,00
Inkl. moms
Naturlig (tørret) kaffe.
Metode: De høstede kaffebær lægges ud i solen og tørres hele – med frugtkødet stadig omkring bønnerne.
Resultat: Under tørringen trænger sukker og smagsstoffer fra frugtkødet ind i bønnen.
Smag: Det giver en sød, fyldig og ofte frugtig smag – nogle gange med noter af bær eller vin.
Udbredelse: Meget brugt i Etiopien og Brasilien, hvor klimaet er tørt og solrigt.
Kort sagt: Naturlig kaffe tørres med frugtkødet på, hvilket giver en sødere og mere frugtig smagsoplevelse end vasket kaffe.
Tilføj til kurv
Antal:
Tilføj til kurv
E-mail til en ven
Cookies hjælper os med at holde styr på varekurv og andre services. Ved at benytte vores hjemmeside, tillader du brug af cookies.
OK
Læs mere