×
(+45) 40 46 07 12
mail@jyskkaffe.dk
For erhvervskunder
Log på
Registrer
Om os
Kontakt
Logo
Søg i vores udvalg her
Søg i vores udvalg her
DKK 0.00
(0)
Menu
Kaffe
Formalet Kaffe
Hele Bønner
Friskbryg Kaffe
Instant Kaffe
Smags Kaffe
Kaffe tilbehør
Kaffemaskiner
Te
Løsvægt te
Bradley´s Brev te
Chokolade
Drikkevarer
Til kirker
Papirvarer
Aftørringspapir
Toiletpapir
Kaffefiltre
Hygiejneartikler
Engangsservice
Engangsservice
Plastiksækker & Poser
Kaffe Kunst
Kaffesorter
Kaffe produktion
Kaffe smag & bryggemetoder
Luk menu
tilbage
Forside
Kaffe Kunst
Kaffe produktion
Våd afskalning kaffe.
Våd afskalning kaffe.
Pris:
DKK 0,00
Inkl. moms
Giling Basah Giling Basah (våd-afskalning) er en indonesisk kaffeproduktionsmetode.
Den er kendt for at skabe en kaffe med en fyldig krop og jordagtige smagsnoter.
Metoden blev udviklet i Indonesiens fugtige klima, hvor det er vanskeligt at tørre kaffebønner helt med traditionelle metoder.
Sådan fungerer Giling Basah-metoden enkelt forklaret:
1.Indledende forberedelse: Kaffebærrene høstes, og det ydre frugtkød fjernes.
2.Delvis tørring: I modsætning til andre metoder, hvor bønnerne tørres helt, før pergamentlaget (det tynde lag, der dækker bønnen) fjernes, tørres bønnerne kun delvist.
3.Tidlig afskalning: Når bønnerne stadig er halvvåde (med en fugtighed på 30-45 %), afskalles de, så pergamentlaget fjernes tidligt i processen.
Dette er den største forskel fra andre metoder.
4.Endelig tørring: De nu afskallede bønner tørres for sidste gang, indtil de når det rette fugtigheds niveau til eksport.
Da det beskyttende pergamentlag er fjernet, tørrer bønnerne hurtigere, men er også mere udsatte for miljøet, hvilket bidrager til den karakteristiske smag.
Resultatet:
Denne utraditionelle proces, hvor bønnerne afskalles, mens de stadig er fugtige, giver en kaffe, der ofte beskrives som fyldig, med lav syrlighed og dybe, jordagtige og krydrede noter.
Tilføj til kurv
Antal:
Tilføj til kurv
E-mail til en ven
Cookies hjælper os med at holde styr på varekurv og andre services. Ved at benytte vores hjemmeside, tillader du brug af cookies.
OK
Læs mere