×
(+45) 40 46 07 12
mail@jyskkaffe.dk
For erhvervskunder
Log på
Registrer
Om os
Kontakt
Logo
Søg i vores udvalg her
Søg i vores udvalg her
DKK 0.00
(0)
Menu
Kaffe
Formalet Kaffe
Hele Bønner
Friskbryg Kaffe
Instant Kaffe
Smags Kaffe
Kaffe tilbehør
Kaffemaskiner
Te
Løsvægt te
Bradley´s Brev te
Chokolade
Drikkevarer
Til kirker
Papirvarer
Aftørringspapir
Toiletpapir
Kaffefiltre
Hygiejneartikler
Engangsservice
Engangsservice
Plastiksækker & Poser
Kaffe viden
Kaffe information.
Kaffe produktion.
Kaffe smag & bryggemetoder.
Luk menu
tilbage
Forside
Kaffe viden
Kaffe produktion.
Vasket kaffe.
Vasket kaffe.
Pris:
DKK 0,00
Inkl. moms
Vasket kaffe
Metode: Når kaffebærrene er høstet, fjernes frugtkødet omkring bønnen ved at gære (Fermentering) dem i vand og derefter skylle dem grundigt.
Fermentering er en naturlig gæringsproces, der renser bønnerne og samtidig påvirker kaffens smag – ofte så den bliver mere klar, frugtagtig eller kompleks.
Resultat: Bønnerne bliver meget rene, og den naturlige sukker fra frugtkødet fjernes næsten helt.
Smag: Det giver en klar, frisk og frugtagtig smag, hvor kaffens oprindelse og syrlighed træder tydeligt frem.
Udbredelse: Den mest almindelige forarbejdningsmetode i Latinamerika og Østafrika.
Kort sagt: Vasket kaffe betyder, at bønnerne er gæret i vand før frugtkødet fjernes og renses i vand før naturlig tørring, hvilket giver en ren og frisk smagsprofil.
Tilføj til kurv
Antal:
Tilføj til kurv
E-mail til en ven
Cookies hjælper os med at holde styr på varekurv og andre services. Ved at benytte vores hjemmeside, tillader du brug af cookies.
OK
Læs mere